Skip to content
kunde-salon-be-spoiled

Behandlinger

KONSULTATION

Konsultation: hvis du er i tvivl om hvilken farvebehandling der er den rette til dig.

Vi gennemgår dine ønsker og planlægger hvordan vi kommer i mål med dit ønske.

Bookes den aftalte behandling efterfølgende (inden for 30 dage) vil konsultationens pris blive modregnet i behandlingens pris.

Konsultationens pris refunderes ikke ved klip som enkeltstående behandling.

BALAYAGE // BABYLIGHTS

Disse behandlinger er særligt costumized til hver enkelt kunde, og skaber dit helt personlige udtryk.

Behandlingen er alt incl. Det vil sige, at ud over din ønskede farvebehandling, er der i prisen inkluderet: klip, OLAPLEX og gloss/toning

Er det første gang du besøger salonen, eller første gang du skal have lavet balayage eller babylights, anbefales det at booke tid til konsultation forud for din behandling. 

OLAPLEX

OLAPLEX består af et patenteret molekyle, og kan ikke sammenlignes med andre hårkure på markedet. OLAPLEX genskaber hårets struktur, både under og efter farvebehandling, så håret genvinder styrke og glans. OLAPLEX henvender sig til alle hår typer, uanset om håret er farvet eller ej. 

Der kan med fordel tilføjes OLAPLEX i forbindelse med klip eller farve.

OLAPLEX udføres også som stand alone behandling, med hårbundsmassage. Tag en time ud af hverdagen, og forkæl dig selv med fordybelse og ro.

KLIP OG STYLING

Der tilbydes gratis tilretning af herre- og dameklip indenfor 3 uger efter din klip (gælder kort hår) Har du særlig kraftigt/langt hår, eller ønsker at gå fra langt til kort, bedes du kontakte salonen for at der afsættes den rette tid til din behandling.

Der tilbydes gratis tilretning til herre- og dameklip indenfor 3 uger efter din klip. Tilretning kan ikke bookes online. 

Børn t.o.m 10 år er også velkomne. Vælges børneklip uden vask, skal håret være nyvasket og uden produkter.

Balayage // Babylights incl. olaplex, glossing, klip og styling

OBS: prisen er pr. time. Der skal beregnes ca. 4 timer til denne behandling. 

Behandlingen (prisen) er incl. alt: balayage/babylights, genopbyggende olaplex, glossing, klip og styling.

Prisen er 695.- pr. time

BOOKING

Er den tid du søger ikke er ledig, er du altid velkommen til at skrive dig på vores venteliste. Vi kontakter dig, hvis din ønskede tid bliver ledig.Vi er to selvstændige frisører under samme tag, og vil hver især gøre hvad vi kan for at imødekomme dit ønske.